Wdrożone w zakładzie wewnętrzne systemy kontroli, potwierdzone certyfikatami jakości, zapewniają naszym produktom pełną identyfikowalność. Śledzimy cały łańcuch produkcyjny, od dostawcy i jego surowca, do końcowego produktu.
System Identyfikacji Produktu
- Dostawa surowca
- Rejestracja dostawy ryb w systemie identyfikacji
- Znakowanie ryb numerem partii
- Wydanie ryb na stanowisko filetowania
- Filetowanie ryb
- Wiemy kto filetował ryby
- Ważenie gotowego produktu
- Znakowanie fileta numerem partii
- Pakowanie – pobranie produktu
- Pakowanie produktu
- Zapakowane ryby oznaczone etykietą zawierającą informacje zgodne z systemem GS1
- Nasze produkty po 24h u odbiorcy
- Dostawa surowca
- Rejestracja dostawy ryb w systemie identyfikacji
- Znakowanie ryb numerem partii
- Przygotowanie zamówienia klienta
- Paleta oznaczona etykieta zawierającą informacje zgodne z systemem GS1
- Gotowe do wysyłki zamówienia klienta
- Nasze produkty po 24h u odbiorcy