Identyfikacja

Wdrożone w zakładzie wewnętrzne systemy kontroli, potwierdzone certyfikatami jakości, zapewniają naszym produktom pełną identyfikowalność. Śledzimy cały łańcuch produkcyjny, od dostawcy i jego surowca, do końcowego produktu.

System Identyfikacji Produktu

  1. Dostawa surowca
  2. Rejestracja dostawy ryb w systemie identyfikacji
  3. Znakowanie ryb numerem partii
  4. Wydanie ryb na stanowisko filetowania
  5. Filetowanie ryb
  6. Wiemy kto filetował ryby
  7. Ważenie gotowego produktu
  8. Znakowanie fileta numerem partii
  9. Pakowanie – pobranie produktu
  10. Pakowanie produktu
  11. Zapakowane ryby oznaczone etykietą zawierającą informacje zgodne z systemem GS1
  12. Nasze produkty po 24h u odbiorcy

 

  1. Dostawa surowca
  2. Rejestracja dostawy ryb w systemie identyfikacji
  3. Znakowanie ryb numerem partii
  4. Przygotowanie zamówienia klienta
  5. Paleta oznaczona etykieta zawierającą informacje zgodne z systemem GS1
  6. Gotowe do wysyłki zamówienia klienta
  7. Nasze produkty po 24h u odbiorcy
 

 

Fario - Jakość

Wszystkie produkty trafiające do naszych odbiorców poddawane są bieżącej kontroli na każdym etapie produkcyjnym oraz podczas transportu. Ponad to przeprowadzamy szereg badań w zewnętrznych laboratoriach mających potwierdzić jakość i walory prozdrowotne naszych produktów.